sayfalar

21 Nisan 2014 Pazartesi

İlluminati şirketleri

İlluminait şirketleri

Rusya içindeki ve bölgesindeki kavgaların, çatışmaların, gerilimlerin nedenini bizden çok daha iyi bilir! Özellikle Putin, Rusya'nın kaderini çizen ve ülkesini geleceğe taşıyan bir isimdir! Kiminle mücadele ettiğini bildiği için kısa zamanda yol aldı!


SOROS üzerinden Rothschild ailesine BAĞLI OLİGARKALRI yok ederek yürüdü! Kendisi sözü geçen bir lider,
ülkesi de büyük oldu!

Aynı şekilde Amerika da yani Obama da kimlerle mücadele ettiğini biliyordu!




O da Putin kadar olmasa da değişime gidiyordu! Aynı şekilde Erdoğan da!




İçlerinde en çok zorlanacak olan Erdoğan'dı! Çünkü ROTHSCHILD ailesi ve Kraliçe 1800'lerin başından beri buradaydı! Kimlik ve şekil değiştirip gizlenerek yürüyorlardı! Hepsi Türk ve Müslüman görünümüne sahipti!




Gerçekle hiç ilgisi yoktu! Ama ülkenin KAYMAĞINI onlar yerdi! Pastanın büyük bölümü perde arkasındaki patronlara giderdi! Ama ne devletimiz, ne milletimiz bunu görebilirdi!




Göstermezlerdi! Buna kafa yoranı MECZUP diye bir kenara atarlardı!

Sonuçta MEDYA onların en büyük silahıydı!




Rusya'da Putin'in yaptığı tasfiyeden sonra ikinci büyük operasyon ABD'de yapıldı!

Nasıl mı?

Anlatalım!




Lehman Brothers, New York (İngiliz Kraliyet ailesinin koyduğu isimdir!) merkezli bir bankaydı! 20 bin çalışanı vardı! Dünyanın her yerinde eli kolu olan bir yapıydı! 15 Eylül 2008'de 613 milyar dolar BORÇLA battı!

Tarihin en büyük iflasıydı!

Peki, batan bu dev kimdi?




İşte bunu bildiğiniz zaman kimin, kimle savaştığını da anlardınız!

1844'te sığır tüccarının 23 yaşındaki oğlu Henry Lehman, Almanya'dan, Amerika'ya göç etti. ALABAMA'ya yerleşip kuru gıda işine girdi! Birkaç yıl sonra kardeşi Emanuel Lehman'ın gelişiyle H. Lehman and Bro. şirketini kurdu! Daha sonra küçük kardeş Mayer de gelince Lehman Brothers doğdu!




Yükselen değer PAMUKTU ve bu işe girdiler! Ticaretin karşılığı olarak ham pamuk kabul etmeye başladılar!




Büyüdüler! New York'a gelmek zorundaydılar! Pamuk borsasının kurulmasında rol aldılar! Ardından DEMİRYOLU işine girdiler! Nedense Amerika'ya gelip DEV OLAN bütün YAHUDİ aileler demiryolu işine girip çok kazanıyordu! Bunu kurcaladığınızda Rockefeller ve arkada da Rothschildler'i görüyordunuz!

Anahtar kelime DEMİRYOLU idi!




Şirket yani BİRADERLER daha sonra HİSSE SENEDİ işlerine el attı!

Finansal olarak da büyüyorlardı! Ancak önleri bir şekilde tıkanıyordu! Galiba isteneni tam olarak yapmıyorlardı!




Sorunlar dev haline gelince birden GOLDMAN SACHS (sahibini söylemeyeyim artık!) ile ortaklık yapmak durumunda kaldılar! Bütün pürüzler kaybolup gitti! Onlarca şirketin bünyesine girip yol aldılar!




Şirketin başına gelen çocuklar özellikle BOBBIE lakaplı Robert çok başarılıydı! Başka alanlara da kayıldı! DUMONT ile yan yana gelerek TELEVİZYON dünyasına girildi! Bu şirketin halka arzı gerçekleştirildi! Hem de daha 1930'larda! Sonra Digital Equipment Company gibi şirketleri de HALKLA buluşturdular!




Oyunları birbirini izliyor, para parayı çekiyordu!

Aileden koltuğa oturacak kimse kalmayınca 1969'da dışarıdan CEO getirildi! Peter Peterson bir numaraydı!




Eski parlak günler yoktu! Sorunlar büyümüştü! Yeni CEO hiç beklemeden doğru adrese gidip kapıyı çaldı! Açan KUHN LOEB'ti! Yani Rothschildler'in devi! Ortaklık başladı! Bir anda ülkenin 4 büyük yatırım bankasından biri oldu!

İşler büyüdü!




Birkaç yıl sonra devreye koca bir dev daha girdi! American Express! Artık KOMİSYON ve GAYRI MENKUL işleri de onlardan soruluyordu! Şirket büyürken 1997 büyük Asya Krizi'ne yakalandı! Herkes yere serilirken bunlara hiçbir şey olmadı! Daha sonra Kuhn Loeb ne derse o oldu!




Bu tempoyla 2008'e gelindi!




MORTGAGE türbülansı nedeniyle Amerika sarsılıyordu!

Devlet işin içine girmeden önce 30 yıldır şirketin içinde olan ve CEO koltuğunda oturan Richard Fuld'un istifa etmesi gerektiği söylendi! Sadece bu şirkete değil! Paranın sahibi olan Bear Steams, Merrill Lynch ve Citigroup'un CEO'larının görevden alınması için baskı oluşturuldu!




Hedefteki şirketler hep o iki aileye aitti! Bu tesadüf olamazdı!

Bu, Putin'in başlattığı KÜRESEL SERMAYEYE yani YAHUDİ BARONLARA karşı oluşturulan cephenin ikinci aşamasıydı! Fakat bizler her şeyi YEREL gözlükle incelediğimiz için bunları ıskalıyorduk!




Geniş bakamadığımız için KÜRESEL oyuncuları ve içerideki ADAMLARINI atlıyorduk! Kurdukları oyunun nasıl 160 yıldır sürüp gittiğini sorgulamıyorduk! Biz üzerimize düşeni yapmayınca ADAMLAR bizi istedikleri gibi yönetmeye devam ediyor DEVLETİMİZİN TAPUSU onların kasasında durmaya devam ediyordu!




Ne gariptir ki bunu ne asker, ne MİT, ne siyaset biliyordu! Tabii düne kadar!




Bu uyarıdan sonra gereken yapılmayınca Amerikan devleti LEHMAN BROTHERS'ın ipini çekti!




Kuhn Loeb yani Rothschild ailesinin amiral gemilerinden olan şirketin dümen suyunda giden BİRADERLER bitirildi!




Bu aslında biraderlere değil PERDE GERİSİNDEKİ BARONLARA uyarıydı! En arkadaki KRALİÇE'ye de "Dikkat et!" mesajıydı! Bu yıllarda, Amerika içinde bunlarla savaşırken bizler de KAPATMA DAVASI ve CUMHURBAŞKANLIĞI gibi krizlerle boğuşuyorduk!

Ve içerideki her problemin kaynağının burası olduğunu sanıyorduk!

Ama gerçekte böyle bir şey yoktu!




Bakın, Putin KIRIM'da ileri gidince JAPON BANKASI olarak bilenen Sumitomo Mitsui ile Bank of Tokyo-Mitsubishi Rus vatandaşlara asla ve kat'a kredi vermeyeceklerini açıkladı! Üstelik verilen bütün kredilerin de geri çağırılacağı açıklandı! Bankaların arka planında yine Rothschildler vardı! Parayla vurmaya çalışanlar yine onlardı! Ama tabelada JAPON yazıyordu!




Bizde de bunun gibi pek çok örnek vardı!

Aslında DEVLETİMİZİ ele geçirenlerle 160 yıldır savaşıyor ancak bir türlü BAYRAĞIMIZI dikemiyorduk!




Bize kısa ve anlamsız zaferler vererek susmamızı ve oyalanmamızı istiyorlardı! "TÜRKLER ülkelerini ele geçirmesin" diye yıllardır saldırdılar!

Ama kalenin burçları gibi peşpeşe sıralanmıştılar! Ve biz hep öndeki bize benzeyenleri gördük! Birkaç halka gerideki BARONLARI ve en tepedeki KRALİÇE'yi seçemedik!




Cumhuriyet tarihi boyunca ilk kez KAZANMANIN eşiğine geldik!

Cumhurbaşkanı olarak değil de DEVLET BAŞKANI olarak Erdoğan yukarı çıkarsa işlem tamamdır!

Ama bunu ıskalamış değiller!




Erdoğan yukarı çıkarsa AŞAĞISINI kontrol edeceklerini düşünüyorlar! Bunu yapamayacaklarını anladıklarında kesinlikle tekrar gelecekler!

Bu net! İşte AĞUSTOS bu milletin en önemli seçimi olacak!

Ya PARANIN EFENDİLERİ kazanacak ya bu MİLLETİN çocukları!

Bunun aksine söyleyenleri CİDDİYE almayın!

Kimileri ya gerçeği bilmiyor ya da işlerine gelmiyor!




Ankara bunların hiçbirini DIŞLAMADAN kontrol etmeyi amaçlıyor ve bu başarıyı bir kat daha artırıyor!

Eğer kabul edip, uslu dururlarsa ve bu ülke için çalışırlarsa ne ala!

Yok "Biz buralı değiliz" derlerse işleri çok zor! "Verecekleri hesap var" demektir!




Son 10 yılda kat kat zenginleşenler DARBEYİ NEDEN DESTEKLEDİKLERİNİ AÇIKLAYAMAZLAR! Önümüzdeki günler ne getirecek bakalım!

Sakın gittiklerini düşünmeyin!

Bunlar kolay pes etmez!

Kertenkele gibi kuyruğu bırakıp yine gelirler!

Rehavete yer yok!




Ergün Diler